The Rasmus


+ The Shiver + Overlaps


The Rasmus

Exclusieve NL show van Finse hit-rockers.

De Finse rockband The Rasmus staat bij iedereen in het geheugen gegrift dankzij hun monsterhit ‘In The Shadows’. Daarna volgden nog hitsingles als ‘First Day Of My Life’, ‘No Fear’ en ‘In My Life’, vol met energieke raprock tot alternatieve metal en van duistere gothic tot symfonische bombast. Na de break-up in 2012 zijn ze nu terug, met een nieuw album én een exclusieve NL-show bij ons in de Effenaar!

The Rasmus - In The Shadows (US Version)

The Shiver

The Shiver is één van de snelst groeiende new wave metal bands in Italië. Met de krachtige charmante zangeres Faith Federica in de spotlights zet de band een stomende rockshow neer en is daarmee de perfecte opwarmer vanavond. Eerder tourde The Shiver al door Europa als support-act bij Papa Roach, Misfits, Vanilla Sky, God Is an Astronaut, e.a.

The Shiver - Ocean

Overlaps

Net als The Shiver komt ook Overlaps uit Italië.  Samen met de Italiaanse top-producer Fabio Trentini (Guano Apes, Stick Men, Donots, H-Blockx, The Intersphere…) namen ze onlangs drie nieuwe songs op. Klaar voor de volgende stap? Dat gaan ze vanavond bewijzen!

Overlaps - Dreams for sale