Uitverkocht

Wulf


+ Chris Alain


Wulf

Wulf met 'All Things Under the Sun' en 'Mind Made Up' naar Eindhoven voor eerste headliner show.

2018 wordt het jaar dat Wulf doorbreekt, maar hij is nu al te zien en horen in alle hitlijsten en radio playlists. In 2016 is hij de stem achter de platina zomerhit ‘Summer On You’, een track in samenwerking met helden Sam Feldt en Lucas & Steve, maar daar blijft het niet bij... 

Nadat Wulf een beetje van alle successen en optredens bij Ushuaia Ibiza, Mysteryland en Summer Festival bekomen is, besluit hij zelf een track te maken. En dat is meteen zijn tweede grote hit. ‘Mind Made Up’ stijgt in alle hitlijsten waarna snel 'All Things Under the Sun' volgt. Kortom, niemand kan meer om de naam Wulf heen. Na zijn voorprogramma van Rondé in de Effenaar, komt Wulf in 2018 als headliner naar Eindhoven om te laten zien dat hij een heel dik feestje kan bouwen.

Chris Alain
Samen met zijn driekoppige band blijft Chris Alain je van begin tot eind boeien. Hun sound is te omschrijven als moderne popmuziek met elektronische invloeden, gecombineerd met zijn heerlijke krachtige soulstem. 
De 21-jarige Chris Alain verdiende zijn sporen al eerder in The Voice en in samenwerking met onder meer Alain Clark, Ali B, VanVelzen en Brownie Dutch.


Chris Alain live at Haarlem Jazz & More 2017 (Aftermovie)
Sam Feldt x Lucas & Steve feat. Wulf - Summer On You (Official Music Video)
Wulf - All Things Under The Sun (Official video)
Wulf - Mind Made Up (Official video)
Wulf - Mind Made Up - RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT