Black Swords + The Fire + Mr. Stosic


'Hollands Got Talent' finalisten homecoming show


+ Collide With People


Black Swords + The Fire + Mr. Stosic

Het was een Brabants feestje tijdens de finale van Holland’s Got Talent dit jaar. Na overal en nergens opgetreden te hebben komen de drie finalisten weer samen voor een homecoming show in de Effenaar.

Black Swords
De Brabantse rock-tieners van Black Swords hebben Holland’s Got Talent ingepakt met hun fantastische rock hits. De band begon met vier brabo-jongens maar werd na de eerste auditieronde versterkt door een kersverse zangeres. Deze kleine helden zullen ongetwijfeld de zaal ombouwen tot een legendarische rock arena.

The Fire
De fantastische winnaar van Holland’s Got Talent is de Eindhovense hiphopgroep The Fire. Het talent van deze dansers is ongekend. De derde halve finale heeft de jury de crew weggestemd maar met een welverdiende wildcard kwamen ze kei en kei hard terug. Ze hebben de studio meerdere keren in vuur en vlam gezet en nu is de Effenaar aan de beurt.

Mr Stosic

Ook het tienjarige danstalent uit Deurne zal niet ontbreken deze avond. Hij ging met een goldenticket direct door naar de halve finale. Dansen doet hij op zijn eigen funky manier! Hij werd jarenlang gepest maar liet zich niet klein krijgen. Deze bijzondere jongen danst zijn dromen achterna!

Black Swords rocken de tent met AC/DC-nummer! - HOLLAND'S GOT TALENT
The Fire zet de studio op zijn kop! - HOLLAND'S GOT TALENT
Daniël maakt indruk met emotionele dansact - HOLLAND'S GOT TALENT