We All Love 80's 90's 00's


We All Love 80's 90's 00's

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en de zeroes!

Van George Michael tot Justin Timberlake, de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd. 

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep deze datum in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar de Effenaar toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

Jukebox Area 
Deze editie maken we het nog leuker en spannender op de dansvloer. We openen in de kleine zaal jullie eigen Jukebox. Dit houdt in dat jullie je eigen favoriete platen uit de 80's 90's en 00's kunnen aanvragen bij de DJ. #yourchoice #yoursong

We All Love 80's 90's 00's playlist