DE KERSTNACHT: YELLOW CLAW + RGB DISCO + MANY MORE


+ Mike Cervello + DJ Abstract + DOLF + Silent RGB Disco + Nixus


DE KERSTNACHT: YELLOW CLAW + RGB DISCO + MANY MORE

Yellow Claw heeft de wereld al veroverd met hun snoeiharde rave, en ze komen ook nog eens de Effenaar ombouwen op kerstavond! Ze nemen een arsenaal aan vrienden, visuals en rookmachines mee. Alsof dat niet genoeg is, hebben we ook nog een tweede area met RGB Silent Disco. Dus dit beloofd écht het allermooiste feestje te worden.. 


BARONG FAMILY AREA:

Niet alleen Yellow Claw gaat de tent slopen in deze area, ze nemen nog een heel arsenaal aan vrienden mee uit de Barong Family.

Mike Cervello
Michael Herssens alias Mike Cervello keek altijd op naar mannen als Afrojack, Hardwell, Diplo en Skrillex. Nu draaien ze zijn tracks.

DJ Abstract
Gegarandeerd keihard feest met Abstract aka de President. Hij is onderdeel van Patta Soundsystem en was jarenlang Dio’s vaste dj. De technische skills en perfecte plaatkeuzes van de man zorgden er eerder al voor dat hij werd uitgeroepen tot beste hiphop dj van Nederland. 

DOLF
Aan het einde van zijn laatste show verdween FeestDJRuud in een opblaasboot door het plafond en keerde hij terug onder zijn nieuwe naam DOLF. Need we say more?

Nixus
Nixus presenteert die lekkere Bossche hiphop, R&B, guilty pleasures en eigenlijk álles wat lekker glijdt!

2ND AREA: Silent RGB Disco
De boys & girls van de Rood / Groen / Blauw disco zetten deze nacht de kleine zaal in vuur en vlam, met drie verschillende genres op drie verschillende kanalen <3 Effe wat anders horen? Switchen doe je op je koptelefoon!

Yellow Claw - Open (feat. Moksi & Jonna Fraser)
Yellow Claw - City On Lockdown (feat. Juicy J & Lil Debbie) [Official Music Video]
Yellow Claw @ S2O 2017 - Live Set
Mike Cervello (DJ-set) | Bij Igmar
DOLF (DJ-set) | SLAM!
DJ Abstract spint als lekkere tracks tijdens DiXte 1000 Avondshow