Legends of Rock Tribute Festival


Legends of Rock Tribute Festival

Spectaculaire tributes van MUSE, U2 en Coldplay!

Na een zeer geslaagde editie in mei, komt de Legends Of Rock tribute tour terug naar Eindhoven. Ditmaal met tributes van Muse,U2 en Coldplay.

MUSE by The MUSE Experience
Plug in Baby, Pyscho, Supermassive zijn wereldhits van de rockband MUSE. Maar deze prachtjuweeltjes kun je makkelijk overlaten aan The MUSE Experience. Ze zullen je vanavond vanaf de eerste toon vast pakken en niet meer loslaten. Net als bij shows van MUSE kun je een bombastisch en actief spektakel verwachten.

U2 by In The Name of
De passie die de rockers van U2 in zijn nummers stopt is moeilijk te evenaren, U2 staat bekend om shows bomvol energie en een intense beleving. In the Name of is uitgegroeid tot de NO 1. U2 tribute van Nederland. Zij geven (net als U2) ALLES wat ze hebben om iedere bezoeker om ver te blazen.

Coldplay by The Scientists
Een dynamische podiumpresentatie, een spectaculaire lichtshow in combinatie met vier gepassioneerde muzikanten zijn samen de tribute The Scientists. The Scientist beheersen de Coldplay-sound and feel perfect, daarom is dit voor Coldplay-liefhebbers een absolute must!