S.T. Cordell + Acid Mothers Temple + Minami Deutsch


Eindhoven Psych Lab presents


+ afterparty in Stroomhuis


S.T. Cordell + Acid Mothers Temple + Minami Deutsch

Japanse psych-grootmeesters doen het met Eindhovense party machine.

Minami Deutsch
Deze mannen staan al een tijdje op de most wanted list van Eindhoven Psych Lab en vanavond is het gelukkig zover. Ze trekken je binnen no time in hun akelig strakke motorik rock vibe, om je vervolgens onverwacht te verpulveren met een hersenkietelende fuzzsolo. Japanse perfectie die ergens tussen The Stooges en Kraftwerk door glipt.

Acid Mothers Temple
We gaan vanavond dus voor een Japans thema, alhoewel deze door de wol geverfde rockers ook zomaar uit een Amerikaans LSD-vat hadden kunnen stappen. Met Minami Deutsch hebben we de toekomst van de Japanse psych, met Acid Mothers Temple gaan we terug naar de basis en laten we ons onder vuur nemen door de psyschedelische Japanse grootmeesters.

S.T. Cordell (album release show)
Verwacht keiharde beats, repeterende basloopjes, psychedelische vocals, analoge samples en trippy synths. Het Eindhovense collectief speelde onlangs op DDW Music, Rewire, Tweetakt en gaf zelf met Kerst een uitverkochte party in De Bron samen met Radar Men From The Moon. Vanavond spelen de locals hun enige Eindhovense show van het jaar en je wordt geadviseerd om daar te zijn met comfortabele dansschoenen. Bovendien wordt het tweede album gelanceerd dat vanavond voor het eerst op vers vinyl verkrijgbaar is.

Afterparty: White Manna + Ithak | Stroomhuis
Je kunt nog even heerlijk door psychen vanavond, want in het Stroomhuis gaan we door met de afterparty met op het programma White Manna en Ithak. Je komt gratis binnen als je aan de deur je kaartje laat zien deze vanavond!

Klik hier voor het event.

Minami Deutsch - Tokyo (YOU ARE ALONE WHEN YOU ARE DANCING Vol 2 2016)
S.T. Cordell - Europa Reunion Live
ACID MOTHERS TEMPLE Austin Psych Fest 2013