Uitverkocht

Tamino


Lichting presenteert


+ AUDRI


Tamino

De nieuwe Studio Brussel sensatie

Amper 20 jaar oud, en zonder zelfs maar een debuut EP op zak, verkocht Tamino dit voorjaar Ancienne Belgique (2x!) en de Melkweg in rap tempo uit. Dat kan ook niet anders met een stem die doet denken aan Jeff Buckley. Begin dit jaar won hij met zijn single ‘Habibi’ De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Inmiddels heeft deze Egyptische Belg zijn titelloze EP uitgebracht. Samen met producer Tom Pinten ( o.a. bekend van Het Zesde Metaal, Zita Swoon en Roosbeef) zette hij vijf prachtige meeslepende songs op plaat. Deze zomer staat Tamino o.a. op Rock Werchter, Valkhof en Pukkelpop. Hoe lang duurt het nog voordat de wereld aan zijn voeten ligt?

AUDRI

Audri mocht al de support verzorgen voor Mount Kimbie, was onderdeel van 'Lefto presents' en won de 'Most Promising Artist' prijs tijdens de Red Bull Elektropedia Awards in 2016. Kom dus op tijd!

De show van Tamino is onderdeel van Lichting
Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. check www.effenaar.nl/lichting voor meer info!

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Tamino - Habibi
Tamino – Cigar (Cabin Sessions 3/4)