Mr. Big + The Answer


+ Faster Pussycat


Mr. Big + The Answer

Exclusieve NL-show van hardrocksensatie die groot werd met kneiters van ballads.

De Amerikaanse band Mr. Big was begin jaren negentig ongeveer elk uur op MTV te zien met hun twee grote hits, allebei ballads: ‘To Be With You’ en ‘Wild World’, dat uiteraard geschreven werd door Cat Stevens in 1970. Je zou daardoor bijna vergeten dat Mr. Big stiekem wel een lekker stevige hardrockband is. En van het hoogste niveau, want alle vier de leden van het eerste uur (Billy Sheehan, Eric Martin, Pat Torpey en Paul Gilbert zijn er vanavond allemaal) zijn in de loop der jaren door diverse rockbladen verkozen tot de beste in hun vakgebied. Kortom, dat wordt vanavond rockend genieten tijdens deze exclusieve NL-show met uiteraard ook die twee meezingballades op het smakelijke menu.

The Answer
Vraag: ik heb zin een oerdegelijke en modervette hardrockband met nummers die snel meezingt en solo’s die je ongegeneerd kunt mee-lucht-gitaren. Ohja en het liefst moeten het ervaren mannen zijn, met wat albums onder de riem en een live show die knalt als een malle. Welke band zou je me aanbevelen? Antwoord: The Answer! 

Faster Pussycat
Faster Pussycat is de ultieme Sleaze Rock Band die al in 1986 werd opgericht door Taime Downe in glam capital Los Angeles. Ideaal voorprogramma check!

Mr. Big - To Be With You (MV)
Mr. Big - Wild World (MV)
The Answer - Nowhere Freeway ft. Lynne Jackaman
FASTER PUSSYCAT - "Bathroom Wall" [Official Video Clip]