EMOVES KICK OFF PARTY


hosted by: Beatoven + Shit is Bangin’ + Cake


EMOVES KICK OFF PARTY

Line up:
Jeru the Damaja (US)
DJ Vadim (RU)
DJ EZD (NL)
DJ Turne (NL)
DJ TLM (NL)
Host: MC Melodee (EHV)

Jeru the Damaja
Kendrick Jeru Davis, aka Jeru the Damaja, groeide op in Brooklyn, New York. De straat is de inspiratiebron voor zijn rhymes. Hij produceerde in de afgelopen 25 jaar dikke classics als Come Clean, The Sun Rises in the East en Wrath of the math. En tussen zijn drukke tourschema’s door werkte hij samen met grote internationale sterren als Groove Armada en DJ Honda.

DJ Vadim
Deze in Rusland geboren Londenaar heeft een reputatie opgebouwd als een van ’s werelds beste independent producers. Probeer Vadims repertoire niet in een hokje te stoppen; er blijft geen etiket op plakken. Hij omarmt alles tussen hip hop, trip hop, soul, funk, grime, reggae, dub and bass. Na ruim 20 jaar touren door 68 landen en meer dan 2500 optredens gaat DJ Vadim nog steeds kei hard.

DJ TLM
De Amsterdamse DJ en producer TLM is ook zo’n oude rot in het vak. Hij staat vooral om zijn skills met de turntables die hij moeiteloos in zijn DJ sets gebruikt. Op zijn Youtubekanaal DJ TLM TV deelt hij zijn tips & tricks met ruim 100.000 volgers.

EZD / Shit is Bangin’ 
Door hun verschillende muzikale achtergronden putten deze DJ’s inspiratie uit Hiphop, R&B, Soul, Funk, Rock, Reggae, Jazz, Dubstep, Trap en alles wat daar tussenin ligt. Hun mix is een achtbaanrit die elke dansvloer laat kolken.