Uitverkocht

40 jaar Rumours - a tribute to Fleetwood Mac


door Rumours, 40 years


40 jaar Rumours - a tribute to Fleetwood Mac

Deze show is uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de show in Muziekcentrum De Bosuil 18-11 (https://goo.gl/J2EohN) en in Mezz 16-11 (https://goo.gl/cHPa1a).

Op 4 februari 2017 was het exact 40 jaar geleden dat de legendarische break-up plaat Rumours het daglicht zag. Dit Fleetwood Mac album is één van de best verkochte platen aller tijden en staat vol parels die niemand onberoerd laten zoals ‘Go your own way’, ‘Don’t Stop’ en ‘Dreams’. 

Dit wordt gevierd door Rumours, 40 years, een bende straffe muzikanten samengesteld door Sara Gilis (Billie King, Marco Z, Motek, The Happy). De gitaren zijn in handen van Marco Cirone, Rob Vanspauwen en David Broeders. Bassist Kevin Maenen en drummer Alessio Di Turi van The Sore Losers zorgen voor een stevige ruggengraat en NEEKA maakt de groep compleet met haar fluwelen stem. Deze groep bevlogen muzikanten, die dit Classic Album hun meest favoriete album ooit noemen, nemen je mee terug in de tijd. Als een vlieg op de muur in The Record Plant, de legendarische studio waar deze plaat eind jaren ‘70 werd opgenomen.

Rumours, 40 years ( a Fleetwood Mac Tribute) Rumours, 40 years ( a Fleetwood Mac Tribute)
Fleetwood Mac - Go Your Own Way - 1977