Uitverkocht

Slo Burn


+ Gomer Pyle + Eindhoven Rockcity dj-team


Slo Burn

Voor liefhebbers van Kyuss, Hermano, Unida en alle andere John Garcia gerelateerde projecten.

Het is één van de meest hoog aangeschreven EP’s in de stonergeschiedenis; ‘Amusing The Amazing’ van Slo Burn. Terwijl gitarist Josh Homme na het uiteenvallen van Kyuss langzaam met Queens of the Stone Age begint, start zanger John Garcia een nieuw avontuur met drie relatief onbekende muzikanten. Het geluid van Slo Burn wijkt niet heel veel af van Kyuss, dankzij de zompige maar meteen ook iets puntiger en rauwere productie van Chris Goss. Eigenlijk wordt het geluid van de woestijn rondom Palm Desert nooit beter op tape gevangen.

Na dik een jaar en slechts die ene EP hield de band het alweer voor gezien, hordes stonerliefhebbers hongerig achterlatend naar meer. En dat meer komt er nu! Na festivaloptredens op Hellfest en Desertfest Londen komt de band voor een clubshow naar de Effenaar.

ps. met wat zoekwerk vind je op youtube nog wat toffe demotracks die de EP niet haalden.

Gomer Pyle
Zijn er nog gruwelijk heavy bands in de lage landen die stoner, grunge en psychedelica mixen op een gevaarlijk verslavende manier? Jazeker; enter Gomer Pyle. Ze walsen je plat, nemen je mee de ruimte in en grooven je tegelijkertijd een zinderend hete woestijn in. 

Slo Burn - Amusing the amazing [Full Album]
SLO BURN Live at Dynamo Festival 1997
Gomer Pyle "Don't Need Any Freaks"