Virtual Game Night


Experience the future playground


Met exclusieve voorpremières van : VRisb + Pillow's Willow + Breakout VR Game


Virtual Game Night

Check de laatste games op VR gebied en de ultieme VR frisbee game VRisb.

Let op: De online verkoop van de tickets met + VRisb tickets is namelijk gestopt. De tickets van €10 zijn zowel online als aan de kassa gewoon nog te koop. Je kan nog wel informeren bij de kassa of er plek is om VRisb te spelen. 

Bowlen en karten kan altijd nog; vanavond stappen we in de wereld van full body Virtual Reality. Geheel vrij van kabels met een mooi VR pak, handschoenen en natuurlijk met een VR bril op, betreed je een virtuele arena waar je samen met je teamgenoot tegen andere teams virtueel frisbee speelt: VRisb!

Naast de primeur van de VRisb ervaring, kun je ook een aantal andere sneak previews van Nederlandse VR games uitproberen, waaronder Pillow’s Willow, de door RTL’s Bright TV verkozen ‘Best Dutch VR Game’. 

Breakout VR
Game is een moderne en futuristische variant op de klassieke game Breakout. In deze virtuele ruimte is het de bedoeling om met het balletje alle blokjes te raken en de hoogst mogelijke score te behalen. En dat is erg gaaf!


Of je nu een gamer bent, of de wereld van VR eens wil proberen: vanavond is iedereen welkom. Er zijn verschillende tickets: ga je voor de volledige ervaring van VRisb, of wil je alleen proeven aan de nieuwste VR games en de VRisbeërs aanmoedigen?

Virtual Game Night is een concept van VREE en onderdeel van Effenaar Smart Venue.

VRee Virtual Game Night Effenaar 28 April
Manus VR - Playthrough Pillow's Willow