Life of agony


+ King Hiss


Life of agony

Life Of Agony terug naar Eindhoven met alle krakers van o.a. 'River Runs Red' en een Mina in topvorm.

Life Of Agony is zo’n band waarover de tongen niet blijven stilstaan. Dat begon natuurlijk al in 1993, toen ‘River Runs Red’ werd uitgebracht. De combinatie van inventieve metal met een goeie dosis hardcore-energie, aangevuld met de emotionele zang van Keith Caputo heeft zich diep genesteld in het collectieve geheugen van elke metalhead. En dat bewezen ze afgelopen jaar opnieuw keihard tijdens hun show op The Sound Of Revolution. 

Maar in 2003 komt de originele line-up weer bij elkaar, neemt een nieuwe plaat op en staat in 2010 voor een uitverkochte grote zaal van de Effenaar. Ondertussen zingt Caputo ook nog eens samen met Within Temptation het nummer ‘What Have You Done’ internationaal de hitlijsten in. Keith Caputo gaat voortaan het leven door als Mina en daardoor rollen de tongen nog steeds over deze band uit Brooklyn, maar nog steeds alleen maar positief.

King Hiss
Deze Vlaamse reuzen vormen een festival-rock-machine waar je bang van wordt. Vadsige riffs, heerlijke brulvocalen en songs die piekfijn leunen op zowel metal, hardcore en een vleug stoner. Op tijd afkomen!

Life of Agony - "River Runs Red" & "This Time" (Live) Starland Ballroom 2014
Life Of Agony - Through And Through [OFFICIAL VIDEO]
King Hiss - Killer Hand [official video]