D.R.I.


+ Tarantino + ISOLATED


D.R.I.

Legendarische thrashers komen terug in de kleine zaal

Na een uitverkochte kleine zaal in de zomer van 2015, kon D.R.I. Eindhoven en de Effenaar niet stilletjes voorbij gaan. Dus hop: we gaan thrashend de zomer in!

D.R.I. heeft ons allemaal laten kennismaken met de agressieve, thrash-punk sound die door vele bands is overgenomen. Sinds de oprichting van de band 30 jaar geleden zijn deze gasten een van de weinige geweest die trouw zijn gebleven aan de underground sound en pure punk roots. Ze mogen zich niet voor niets rekenen tot het selecte gezelschap van bands waarvan Slayer een nummer gecoverd heeft. D.R.I. rockt nog steeds harder dan je favoriete band van nu en dat gaan ze vanavond laten zien ook. 

ISOLATED
Deze hardcore punk veteranen schudden je keihard wakker, tenminste, als je dat nog niet was. Ze rocken al door de zalen sinds 1993, dus dan wet je het wel; Deze mannen zijn the real deal! 

Tarantino
Tarantino serveert een fijne mix van hardcore en punkrock keihard in je smoel. Afgelopen jaar kwam hun debuutalbum ‘Seven’uit. Je proeft de invloed van bands als Minor Threat, Madball of Negative Approach.

D.R.I. - Beneath The Wheel