Uitverkocht

JW Roy - 20 Jaar Recording Artist


Van slagerszoon tot songsmid


JW Roy - 20 Jaar Recording Artist

In 2017 is het precies 20 jaar geleden dat JW Roy voor het eerst van zich liet horen als recording artist toen ‘Round Here verscheen op het legendarische Munich Records. Inmiddels heeft JW een grandioos oeuvre opgebouwd en vele muzikale vrienden gemaakt zoals Lea Kliphuis, Diggy Dex, Ruud van den Boogaard, Guus Meeuwis, Gerard van Maasakkers, Leon Verdonschot en Frank Lammers. Met hen viert JW dit bijzondere jubileum.

We tellen 245 geschreven nummers, gemiddeld 1 per maand dus. Voor zichzelf maar dus ook voor anderen. 10 eigen albums in 2 talen, de Sint Willebrord Sessies. Honderden optredens en nog meer prachtige verhalen die nou eenmaal ontstaan als je zoveel onderweg bent. JW Roy, van slagerszoon tot songsmid, het ambacht staat nog steeds centraal.

Tijdens deze jubileumshow maakt JW Roy een reis door zijn eigen liedjes en die hij schreef voor anderen. Van verleden naar heden, JW Roy kijkt zelfs naar de toekomst met nieuw materiaal.


NS evenementenretour

Met de trein en met z’n tweeën? Dan raden we je aan gebruik te maken van het NS evenementenretour. Een dagkaart geldig voor twee personen op vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 11.00 uur. Klik hieronder voor alle info.

JW Roy & The Royal Family - Keep It Simple (feat. Lea Kliphuis)
Diggy Dex ft. JW Roy - Treur Niet (Ode Aan Het Leven)
JW Roy - Over & Over [Official Video]
Titelsong De Bende Van Oss - Soms Is Het Beter (JW Roy, Guus Meeuwis, Frank Lammers)