Bongripper + Primitive Man + Ggu:ll


+ Eindhoven Rockcity DJ-team


Bongripper + Primitive Man + Ggu:ll

Bruut trio van doom, noise en metal mengers die 'heavy' naar een hoger plan tillen.

Massief, het woord is eigenlijk een synomiem voor Bongripper. De doom-heersers uit Chicago zijn wat je noemt topzwaar. En bodemzwaar ook trouwens, want hun logge netten schrapen langzaam alles van die bodem tot alles en iedereen heerlijk ‘numb’ is. Zet hun album ‘Miserable’ nog maar eens hard op play en laat je meesleuren in de eindeloze riffs van openingstrack ‘Endless’. Het instrumentale kwartet stelt niet teleur, het wint zieltjes. 

Met 'Home is Where the Hatred Is' vestigde Primitive Man in 2015 opnieuw hun gouden status op het gebied van doom, death metal en allesvernietigende noise. Amenra en Entombed liefhebbers moeten wakker zijn door deze briljante toevoeging. Primitive Man komt de PA testen!

En welke Nederlandse band past beter op deze doom night dan Ggu:ll? Met hun duistere noise doom spelen de Tilburgers zich al lang voor de release van hun debuut ‘Dwaling’ in de zwarte kijker. Door de lagen noise en feedback ontstaan slowly but surely heerlijke tracks die bedwelmen, hypnotiseren en beklijven. Ggu:ll overtuigde al op Roadburn, Incubate en Le Guess Who? Net als vanavond.

Het Eindhoven Rockcity DJ-team verzorgt de beste doom, stoner en metal vanavond. Heavy is go!

Tijdschema:
19.30 uur doors
19:50 - 20.30 uur             Ggu:ll
20.50 - 21.30 uur             Primitive Man
21.50 - 23.15 uur             Bongripper

Bongripper - Endless (New Song) Miserable (NEW ALBUM 2014)
PRIMITIVE MAN - "Loathe" (Official Music Video) - UNCENSORED
Ggu:ll - "Hoon"