Zig Zags


Gruismeel


+ NEED


Zig Zags

De missing link tussen Sabbath, Tweak Bird en Fuzz.

Jazeker, want deze knapen zijn hardrock as fuck en retro zonder dollen. Understatement: Hun punky stonergarage mix is redelijk potent. Waarheid: Axl Rose zou er z’n beide ballen voor afstaan. En Slash erbij doen als fooi! 

Zig Zags, vernoemd naar goedkope sneakers, komt na een eerdere afzegging nu gelukkig wel naar Eindje om het Stroomhuis van harde strepen gitaar te voorzien. In The Red, Castle Face, Burger Records, Mexican Summer, ze brachten allemaal releases uit van deze helden. En Ty Segall nam ze op in zijn studio. Als je nog meer redenen nodig hebt om vanavond af te komen met je patches, dan stuur ons een berichtje.

NEED
Flauwe woordgrappen liggen op de loer, maar laten we dat niet doen. Laten we alleen even vertellen dat deze Amsterdammers rocken als de ziekte. Laten we er dan ook even bij vermelden dat fans van zowel Danzig, The Stooges en The Wipers dit gaan diggen. Laten we afsluiten met het feit dat deze band bestaat uit ervaren muzikanten uit bands als Aux Raus, Brat Pack en Local Spastics. Laten we…laat maar.

Zig Zags "Giving Up The Ghost" (Official Music Video)
NEED - Gutter