Wetflix: The Boat That Rocked


hosted by the Eatelier


Wetflix: The Boat That Rocked

Een hele week lang films kijken en feesten in hot tubs!

Trek je speedo, bikini of badjas maar vast aan, want we huren een week lang álle hot tubs in die Nederland te huren zijn. De Effenaar wordt namelijk omgetoverd tot één groot stomend paleisje met de coolste films (Wetflix) en een heel erg heet feestje om de boel af te sluiten (Bubble Up).

Reserveer samen met je beste vrienden een privé Hot Tub (6 personen) of koop een los ticket en geniet van de beste, grappigste en voornamelijk natste films! Woensdag avond is de beurt aan The Eatelier met hun culinaire filmavond, met een cocktail en de betere filmsnacks, geïnspireerd op The Boat That Rocked!

The boat that Rocked

The Boat That Rocked is een muzikale comedy van Richard Curtis. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal uit 1966 van 8 DJ’s die op een boot vanuit de Noordzee de illegale Rock&Roll Radio uitzenden naar het Verenigd Koninkrijk! Deze avond ga jij met hen los op muziek van The Beatles, The Rolling Stones en Jimi Hendrix en geniet je van een rock&roll cocktail en filmsnacks terwijl je met je vrienden in een hottub ronddobbert! 

1 boat. 8 DJ’s. No Morals.


~PRAKTISCHE INFO~

Zorgen over je briefgeld en al dat water? Geen stress! Bij de bar zullen munten beschikbaar zijn. Rustig omkleden kun je doen in de mannen- of vrouwenkleedkamer, waar ook kluisjes te vinden zijn voor €1,-. Zorgeloos in die hot tub plonzen dus, waar je vervolgens bediend wordt door het allerliefste Effenaar personeel! Onze laatste tip? Neem een paar slippers en een badjas mee.

The Boat that Rocked - Trailer