Wetflix: Costa!


hosted by Hitszone


Wetflix: Costa!

Een hele week lang films kijken en feesten in hot tubs!

Trek je speedo, bikini of badjas maar vast aan, want we huren een week lang álle hot tubs in die Nederland te huren zijn. De Effenaar wordt namelijk omgetoverd tot één groot stomend paleisje met de coolste films (Wetflix) en een heel erg heet feestje om de boel af te sluiten (Bubble Up).

Reserveer samen met je vrienden een privé Hot Tub (6 personen) of koop een los ticket en geniet van de beste, grappigste en voornamelijk natste films! Op donderdag; Costa! 


Costa! – Hosted by Hitszone
Zout water vermengt zich met de zoete liefde van de Spaanse kust, maar deze romantiek staat weer lijnrecht tegenover de strijd op de dansvloer. Laat je hart (opnieuw) stelen door het filmdebuut van o.a. Katja Schuurman, Daan Schuurmans, Georgina Verbaan en Michiel Huisman.

Deze film wordt gehost door de Hitszone-crew, bekend van die oh-zo-lekkere feestjes waarbij je terug gaat naar de tijd van flippo’s, je eerste string, haarmascara, clearasil en je allereerste crush op msn.. Vóór en na de film draaien zij de lekkerste hits van Sean Paul tot K-otic, uiteraard geserveerd met een mierzoete Passoa-Jus of Breezer.


Om de een of andere gekke reden heeft Facebook ons evenement verwijderd, maar het gaat gewoon door hoor! Tot vanavond!


~PRAKTISCHE INFO~

Zorgen over je briefgeld en al dat water? Geen stress! Bij de bar zullen munten beschikbaar zijn. Rustig omkleden kun je doen in de mannen- of vrouwenkleedkamer, waar ook kluisjes te vinden zijn voor €1,-. Zorgeloos in die hot tub plonzen dus, waar je vervolgens bediend wordt door het allerliefste Effenaar personeel! Onze laatste tip? Neem een paar slippers en een badjas mee.

Georgina Verbaan - Ritmo (Costa! )