Wetflix: Sharknado


Wetflix: Sharknado

Een hele week lang films kijken en feesten in hot tubs!

Trek je speedo, bikini of badjas maar vast aan, want we huren een week lang álle hot tubs in die Nederland te huren zijn. De Effenaar wordt namelijk omgetoverd tot één groot stomend paleisje met de coolste films (Wetflix) en een heel erg heet feestje om de boel af te sluiten (Bubble Up).

Reserveer samen met je vrienden een privé Hot Tub (6 personen) of koop een los ticket en geniet van de beste, grappigste en voornamelijk natste films! Op woensdag; Sharknado! 

Sharknado
20 hottubs. Biertje er bij. Belachelijkheid. Super-belachelijkheid. Mega-belachelijkheid. Meta-belachelijkheid. Liefde. Vuurwerk. Dat is Wetflix: Sharknado in het kort.Een film die zo belachelijk slecht is dat je hem voor geen goud wil missen! 
Deze culthit gaat over een enorme orkaan die Los Angeles teistert.  Duizenden haaien beginnen de bewoners te terroriseren. Als vervolgens de harde wind er voor zorgt dat er tornado's ontstaan boven zee, regeert het dodelijke dier zowel in het water als op het land en in de lucht…

~PRAKTISCHE INFO~

Zorgen over je briefgeld en al dat water? Geen stress! Bij de bar zullen munten beschikbaar zijn. Rustig omkleden kun je doen in de mannen- of vrouwenkleedkamer, waar ook kluisjes te vinden zijn voor €1,-. Zorgeloos in die hot tub plonzen dus, waar je vervolgens bediend wordt door het allerliefste Effenaar personeel! Onze laatste tip? Neem een paar slippers en een badjas mee.

SHARKNADO - Official Trailer - TOO VIOLENT FOR TV??