Wetflix: Go Short International filmfestival


After Dinner Dip


Wetflix: Go Short International filmfestival

Een hele week lang films kijken en feesten in hot tubs!

Trek je speedo, bikini of badjas maar vast aan, want we huren een week lang álle hot tubs in die Nederland te huren zijn. De Effenaar wordt namelijk omgetoverd tot één groot stomend paleisje met de coolste films (Wetflix) en een heel erg heet feestje om de boel af te sluiten (Bubble Up).

Reserveer samen met je vrienden een privé Hot Tub (6 personen) of koop een los ticket en geniet van de beste, grappigste en voornamelijk natste films! Op Dinsdag: Go Short!

Go Short filmfestival - After Dinner Dip
De buik rond na romantisch diner of fast food encounter? Relax en dompel jezelf dan onder in de wondere wereld van de korte film. Go Short toont een wervelende selectie korte films op, in, en onder water. Een hippe videoclip bij het zwembad, een hilarische komedie over een goudvis-trauma en ander spetterpret in het filmprogramma After Dinner Dip. En dat allemaal te zien vanuit een heerlijk warme Hot Tub. 

Go Short is hét filmfestival speciaal voor korte films in Nederland en vindt jaarlijks plaats in Nijmegen. 

~PRAKTISCHE INFO~

Zorgen over je briefgeld en al dat water? Geen stress! Bij de bar zullen munten beschikbaar zijn. Rustig omkleden kun je doen in de mannen- of vrouwenkleedkamer, waar ook kluisjes te vinden zijn voor €1,-. Zorgeloos in die hot tub plonzen dus, waar je vervolgens bediend wordt door het allerliefste Effenaar personeel! Onze laatste tip? Neem een paar slippers en een badjas mee.