De Hot Tub Week: Wetflix & Bubble Up


De Hot Tub Week: Wetflix & Bubble Up

Een hele week lang films kijken en feesten in hot tubs!

Trek je speedo, bikini of badjas maar vast aan, want we huren een week lang álle hot tubs in die Nederland te huren zijn. De Effenaar wordt 16 tot en met 20 januari namelijk omgetoverd tot één groot stomend paleisje met de coolste films (Wetflix) en een heel erg heet feestje (Bubble Up).

Wetflix
Maandag t/m donderdag is het tijd om te Wetflixen; de coolste films in de natste bioscoop van Eindje. Reserveer samen met je vrienden een Hot Tub en geniet van de beste, grappigste en voornamelijk natste films gepresenteerd door je vrienden van Vieze Vrienden, Hitszone, Go Short, The Eatelier en Lucid!

Bubble Up
Vrijdag begint het water pas écht te golven, want dan komen de lekkerste guilty pleasures en hits voorbij terwijl jij met één cocktail in je hand en één been in het bubbelbad staat te dansen. Wij zorgen alvast voor de hangmatten, opblaasdieren en palmbomen in een tropisch aangeklede Effenaar. Line up: Mikey Biemans, Elle Rich, Ladyboys, Biki90 e.v.a.

Voor de Wetflix-bioscoop kun je een los kaartje kopen (€10,-) of samen met vrienden een privé Hot Tub huren (€50,- / zes personen). Voor Bubble Up zijn losse tickets beschikbaar (€15,-).

~PRAKTISCHE INFO~

Zorgen over je briefgeld en al dat water? Geen stress! Bij de bar zullen munten beschikbaar zijn. Rustig omkleden kun je doen in de mannen- of vrouwenkleedkamer, waar ook kluisjes te vinden zijn voor €1,-. Zorgeloos in die hot tub plonzen dus, waar je vervolgens bediend wordt door het allerliefste Effenaar personeel! Onze laatste tip? Neem een paar slippers en een badjas mee.

De Hete Hot Tub Week