Drive Like Maria


+ The Silverfaces + The Dirty Denims


Drive Like Maria

De rockers van Drive Like Maria zijn terug met vertrouwd concept en gloednieuw album.

 Belgisch-Nederlandse rockband Drive Like Maria stond al op de planken met bands als ZZ Top, AC/DC en Motörhead, brengt begin 2017 hun derde album uit en is daarmee terug van nooit weggeweest.

Gelukkig is er weinig veranderd aan het concept van Drive Like Maria; Stevige rock met een vleug stoner en altijd de geheimen van een goed popliedje in het achterhoofd. Met een uitverkochte voorjaarstour (o.a. Café Wilhelmina) in 2016 en een tocht langs festivals als Pukkelpop,Paaspop, Appelpop en Zwarte Cross bevestigde ze nog maar eens dat ze zijn uitgegroeid tot een van Benelux’ meest geroemde live acts.

The Silverfaces

Net als bij Drive Like Maria is het ook even rustig geweest rondom The Silverfaces. Na een stilte die langer heeft geduurd dan de bedoeling was, is er nu eindelijk een wederopstanding met een nieuwe single en een tweede EP.

The Dirty Denims

Twee zweterige kerels en twee sexy rockchicks uit ons eigen Eindhoven. Onder het motto “Waarom moeilijk doen, rechttoe rechtaan is juist veel lekkerder!”, brengen zij ‘Happy Hardrock’; een mix van hardrock, rock 'n roll, powerpop, een vleugje punkrock.

Drive like Maria - DEEP BLUE
Drive like Maria - 'I'm on a train'
The Silverfaces - The Light (Official Video)
The Dirty Denims - Money Back Guarantee (live at POPEI - 07-01-2017)