Randy Hansen Plays Jimi Hendrix


50 jaar Are You Experienced


+ Certain Animals


Randy Hansen Plays Jimi Hendrix

Must see voor elke Hendrix fan op de dag dat het 50 jaar geleden is dat 'Are You Experienced?' uitkwam.

Je zou zweren dat Jimi Hendrix nog leeft als je Randy Hansen live ziet spelen. Zijn Hendrix-imitatie komt namelijk  akelig dicht in de buurt van de meester zelf. De in Seattle geboren gitarist staat al vanaf de jaren 80 bekend als een van de beste Hendrix tribute-artiesten. Hij speelde diverse malen met Jimi’s originele Experience band en tourde met klinkende namen als The Beach Boys, Uriah Heep, Blue Oyster Cult en Jethro Tull. Maar zijn repertoire bestaat niet alleen uit materiaal van Hendrix; hij speelt ook eigen werk in de geest van zijn idool.

Op de dag dat je ’s werelds beste Jimi Hendrix tribute kunt beleven in de Effenaar, is het precies 50 jaar geleden Hendrix’ album ‘Are You Experienced’ uitkwam. Daar gaat Randy Hansen vast en zeker zijn tanden in zetten. Verwacht een experience die nog lang als purple haze in je hoofd blijft hangen.

Wat? Simpel! Een ouderwets smerig rockend trio, met ex-leden uit o.a. Pauw en The Fabulous WannaBeatles. Lekker opwarmen met Certain Animals dus vanavond.

Randy Hansen Band - Machine Gun - Jimi Hendrix - full version HD
Certain Animals - 'Midnight Shaker' live at Hedon Zwolle