Breek


Commix + TMSV


+ Chafu & Goma + The Illuminated


Breek

Een vervroegde heerlijke avond met twee bass legendes!

3 december is Breek terug voor een heerlijke avond drum’n’bass met twee headliners waar je Úúúúúú tegen zegt. COMMIX – een terugkerende legende in het Breek straatje, en TSMV – de nieuwe old school jungle. Zet je schrap voor een avond nostalgische beats & vibes.


COMMIX (Metalheadz - UK)

Toen Commix in 2002 als drietal begon met het maken van drum & bass duurde het niet lang voordat George, Guy & Conrad hun eerste release te pakken hadden. Na in 3 jaar tijd de heren ruim 2 handen vol singles uit te hebben gebracht op labels als Hospital, 31, Exit, Good Looking en Creative Source gingen George en Guy in 2005 samen verder. Na 4 jaar heeft Commix nieuwe energie gevonden, en zijn we recentelijk omver geblazen met 2 geweldige EP's - uiteraard op Metalheadz. Na 8 jaar weer terug in Eindhoven, dat is iets waar je dus bij móét zijn!

 

TMSV (Artikal/Cosmic Bridge/Rua Sound - NL)

Het zal voor sommigen misschien een verrassing zijn, maar eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd om TMSV op een drum’n’bass line-up te zien. Want hoewel de meesten Utrechtenaar Tomas wellicht het beste kennen van zijn atmosferische en percussieve dubstep, heeft hij bij Artikal zijn thuisbasis gevonden. Hier heeft hij in de laatste jaren zijn eigen sound ontwikkeld tot een smaakvolle melange van old school jungle basslines en futuristische halftempo beats die zo rond de 160 tot 170 bpm schommelt. Dat hij deze stijl onder de knie heeft, hebben we dit jaar al kunnen horen op 3 releases op Om Unit's Cosmic Bridge, Rua Sound en Artikal, maar we gaan het vooral voelen op 3 december!

 

BREEK RESIDENTS (NL)

Van het trio residents zal een duo zijn opwachting maken. En dat duo bestaat dan ook weer uit 2 duo's. Dus eigenlijk kun je beter spreken van een kwartet. Okay, da's genoeg gepruts - residents van de avond zijn The Illuminated en Chafu N Goma! Onze eigen SWIFT MC bemand de mic, en KOYN is wederom de koyning van de beamer met zijn visuele spektakel. Man man man, wat wordt dit een avond om te genieten.

 

Commix - Be True
02 TMSV - Sound System [Rua Sound]