Noisia - 'Outer Edges'


presented by TROMP


Slagwerk Den Haag + Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club


Noisia - 'Outer Edges'

Drum 'n' bass helden van Noisia naar Effenaar met unieke audiovisuele show.

Na de release van het nieuwe album 'Outer Edges' raast het Groningse electronica trio Noisia dit najaar met de gelijknamige show door het internationale clubcircuit; een ongekend ‘170 beats per minute’ audiovisueel spektakel. Tijdens TROMP Percussion staat het collectief, één van de grootste drum ’n bass acts wereldwijd, in de grote zaal van de Effenaar.

Feest en voorstelling
Noisia-fans kunnen hun hart ophalen, want Slagwerk Den Haag en dansgezelschap Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club warmen het publiek op met een impro-set van Mechanical Ecstasy, waar o.a. Noisia-lid Thijs de Vlieger de muziek voor schreef. Het internationale TROMP slagwerkfestival geeft met deze show een bijzonder inkijkje in de laatste ontwikkelingen in digitale én akoestische beats.

TROMP Percussion Eindhoven: ontdek de internationale slagwerktop!
Eens per twee jaar komen de grootste slagwerktalenten uit de hele wereld naar Muziekgebouw Eindhoven voor de TROMP International Percussion Competition. Dit is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. TROMP festival presenteert gelijktijdig slagwerk in al zijn facetten: van klassiek tot pop, met toptalent naast de grootste namen in bijzondere bezettingen en locaties. Check hun website www.tromppercussion.nl voor alle updates.

Tijdschema:

20.15 - 21.00  SDH
21.00 - 21.30  Signal
21.30 - 22.30  Noisia
22.30 - Einde  Signal

Noisia - Outer Edges - Effenaar - 24/11 Teaser
Tromp Aftermovie.