A Giant Dog


gruismeel


+ The Super Soakers


A Giant Dog

Blaffende honden bijten niet, ze rocken dat feestje.

We wilden dit stukje over A Giant Dog eigenlijk helemaal schrijven met spreekwoorden en gezegden waar één of meerdere honden in voor komen. Helaas komen onze trouwe viervoeters er niet zo goed vanaf op dat gebied en worden ze net als de wolf altijd in een redelijk kwaad daglicht gesteld. Laat dat nou het gevoel zijn dat deze band met elkaar en hun fans deelt!

Ze maken muziek voor de losers, nitwits, de eenzamen en de gekken. Wat dat is? Good old rock ‘n’ roll met een vleug soul die niet eens zo heel ver van The Bellrays af ligt. En hoe dat er dan uit ziet? Als een losgeslagen roedel honden die met ontblote tanden en een grote honger een feestje bouwt. Deelname aan de roedel is makkelijk: kom af. 

The Super Soakers
Deze brutale mannen mixen hun helden (The Stooges, Parquet Courts, King Gizzard and the Lizard Wizard, Dinosaur Jr., The Libertines, The Strokes, The Velvet Underground, Meatbodies, Mozes and the Firstborn) in een verroestte blender en spuiten het explosieve mengsel met hun enorme waterpistool het publiek in. Wet wet wet!

A Giant Dog - "Sleep When Dead " | A Do512 Lounge Session