Effenaar presenteert: Popronde Afterparty


Dusty + NGHTSHFT + A Fugative


Effenaar presenteert: Popronde Afterparty

Het leukste rondreizend festival van Nederland komt weer naar Eindhoven! Op 23 september gaat popronde Eindhoven overnemen en omtoveren tot festivalterrein met talentvolle Nederlandse bands en acts in verschillende locaties. Om de dag feestelijk af te sluiten, opent Het Ketelhuis z'n deuren voor een paar te gekke acts:

Dusty

Jonathan Joseph wordt in 1992 geboren in Hammersmith, Engeland en groeit op in Essex, Londen. Op zijn dertiende verhuist hij met zijn familie naar Nederland waar hij in Heerhugowaard komt te wonen. Daar komt hij voor het eerst in hij aanraking met rap en transformeert Jonathan tot Dusty. Hij volgt een studie aan de Herman Brood Academie in Utrecht en ontmoet daar producer De Sluwe Vos. Ze trekken veel op en zo wordt de Engelstalige Dusty vaste MC bij de DJ sets van de deep house producer. 3voor12 noemt de show van Dusty en De Sluwe Vos in hun top 25 van de beste shows op ADE 2014. Momenteel werken de rapper en producer aan hun gezamenlijke EP welke op Noah’s Ark verschijnt.

 

NGHTSHFT

In 2012 schreef NGHTSHFT z’n grootste hit ooit, grote muzieklabels verloren bakken met geld, omdat vanaf toen er alleen maar naar NGHTSHFT geluisterd werd. In 2042 stuurde de labels iemand terug in de tijd om NGHTSHFT tegen te houden deze monsterhit te schrijven. Blijkbaar werkte het. Tijdens de afterparty komen ze met hun 80’s synth, italo en electronica sound ’t Ketelhuis helemaal platspelen.

 

 

A Fugitive

A Fugitive lijkt te moeten gebeuren met een reden. Rosan Rozema (ex-The Future's Dust) combineert invloeden uit trip-hop, ambient, post-rock en R&B met intense vocalen en laat drumcomputers, zware galmende drums, ambient synths en gitaren samenkomen in verhalen over het overgeven aan het lot. De in Londen opgenomen EP ‘Coincidence’ verschijnt binnenkort, maar tijdens de Popronde Afterparty zal Rosan ‘m zeker ten gehore brengen! 

 

 

 

 

Luistervoer: