HITSZONE


op een onbewoond eiland editie


met Kinderen voor Kinderen Silent Disco, Calippo’s, Safari-Jus, Breezers en heel veel hete Summerjams!


HITSZONE

Fuiven, schuifelen en schuren als in 1999

Nee, je bent niet wa-wa-wa-waanzinnig aan het dromen, we’re back! Let’s Get Loud op onze Onbewoond Eiland editie! 

Geen pietsie pech want vanavond hoef je niets. Wij zorgen voor de summerjams, Calippo’s en tropische aankleding. En ga uit je dak alsof je in een meidengroep zit met de enige echte Kinderen voor Kinderen Silent Disco

Die Ritmo’s vliegen door de zaal met de señorita’s van de Hitszone DJ crew als zij zorgen voor de hitsige tempature die je van ons gewend bent. Van Justin Timberlake tot Tropical Danny en van Missy Elliot tot Sum 41. Puk van de Partyflat is ook weer vamos a la playa gegaan samen met DJ-duo D&G om voor je juiste Bailamos te zorgen en wooow we’re going to Ibiza in de late uurtjes!
Wij zorgen voor de tropische mix van Blue Curacao met Sprite en Malibu cola zodat jij met één been op de stoep en één been in de sloot naar huis gaat vanavond.

Outfit nog niet compleet? Geen probleem, wij hebben Best-Friend & tattoo kettingen, hair extensions, hete accessoires voor je look en zelfs échte pokemonkaartjes en tamagotchi’s in de puber-look hoek. 

Voor iedereen waarvan zijn vader geen sinterklaas is en geen geldboom in de tuin heeft staan; we hebben weer groepstickets met korting!