DDW Music special: Baauer


+ GANZ + The Galaxy + DJ Spinn'em & Friends + FC GAANDE


DDW Music special: Baauer

DDW Music sluit af met een avond gevuld met de strakste mixjes, vetste artiesten en hardste beats. Dit wil je niet missen!

Baauer

De wereld leerde Baauer begin 2013 kennen door zijn 'Harlem Shake' en de immense internetgekte die daarop volgde. Daarna ging het hard met deze trap/house/hiphop producer en DJ. Officiële remixes van Disclosure, No Doubt, The Prodigy , samenwerkingen met o.a. Jay-Z , M.I.A en Diplo, shows op We Are Electric, Lowlands, Encore, Pukkelpop, Extrema; ze staan allemaal op z’n CV. Met zijn goed ontvangen debuutplaat komt hij nu naar Eindhoven voor een show op DDW Music. 

GANZ
‘Hij liet Soundcloud ontploffen!’, aldus Diplo in zijn radioprogramma over de Nederlandse ‘wonder kid’ Ganz. Hij mixt hiphop, bass en R&B en speelt ondertussen met zijn oude liefde dubstep. Je kunt hem zo in het rijtje Rustie, Hudson Mohawke en Flume zetten. Hij staat dan ook op het punt van doorbreken in Amerika, maar eerst draait hij nog even een lekkere set voor DDW Music!

The Galaxy
‘Who the F&^% Is The Galaxy’? Nou, daar zijn we eindelijk achter. Niemand minder dan Arjen Lubach, bekend van Zondag met Lubach, en Sacha Harland vormen samen The Galaxy. Met hun beats trokken ze al de aandacht van Yellow Claw, die hun boekte als deel van de Barong Family, maar inmiddels trekken ze de aandacht van heel Nederland. Dit duo mag je niet missen!

DJ Spinn'em & friends
Eindhovens eigen DJ Spinn’em draait zulke vette beats dat iedereen de dansvloer opgezogen wordt; Als beren die op een pot honing afkomen. Zijn stijl is dan ook ronduit sweet te noemen met de eclectische mix van hiphop, house, bass, trap en R&B. Bereid je voor op zweten, zwoegen en zwaaien want je gaat los tijdens zijn show honey! 

FC GAANDE
Paquito Moniz en Yung Amadeus combineren the best of both worlds; hip hop en elektronische muziek. Dit vormt GAANDE; Tilburgs vetste hip hop club night. Als Sherlock gaan ze op Soundcloud, blogs, Youtube en Facebook op zoek naar veelbelovende producers. Zij die ‘GAANDE’ zijn. Ze vullen naast Baauer de avond met hip hop en R&B als FC GAANDE.

De show van Baauer is een DDW Music special. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Maar na het succesvolle debuut van vorig jaar voegt DDW Music daar dit jaar ook weer tientallen experimentele, vernieuwende en spannende artiesten aan toe! 

Met een DDW polsbandje (online: €17,50) krijg je gratis toegang tot circa 60 concerten verspreid over 12 locaties. Naast deze intieme concerten vinden er in de Effenaar en het Muziekgebouw onder de noemer DDW Music Specials grotere concerten plaats. Met een DDW ticket/polsbandje kun je tickets aanschaffen met €5,- korting. Voor deze kortingstickets geldt op = op en je krijgt alleen entree op vertoon van het DDW polsbandje. Voor meer informatie over DDW Music en de complete line-up surf je naar ddw.nl/music.

DDW Music 2015 Recap
Baauer - Temple ft. M.I.A., G-DRAGON
The Best of Harlem Shake Compilation