Zondag bij ons?


Tommy Ebben + Potman Jr


Zondag bij ons?

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Programma:
Deze alweer laatste editie van deze zomer editie sluit Aidan af met als gasten Tommy Ebben en Potman Jr.
 
Tommy Ebben 
Sinds zijn derde, zelfgetitelde album is Tommy Ebben een nieuw pad ingeslagen. Zijn karakteristieke, warme stemgeluid en spacy gitaartokkelkunst worden aangevuld met heftige drums en synths. Gelukkig loopt zijn pad ook langs onze tuin en brengt hij voor de gelegenheid een akoestische gitaar mee. We hopen ook op een covertje van The Boss, zijn absolute stripheld.
 
Potman Jr
Potman werd geboren in Hengelo en nam een enorme omweg via o.a. Sidney om nu bij ons uit te komen. Zijn teksten zijn misschien wat donker. Maar door zijn unieke, diepe stemgeluid wordt zijn muziek hartverscheurend mooi. Daar nemen we nog een biertje op.