Nataraj


DJ'S Shanto & Iradi + Freedom Talks: Spoedcursus Verlichting met Tijn Touber + Nataraj Bazaar


Nataraj
20:00-21.30u Freedom Talks: spoedcursus verlichting met Tijn Touber
De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en dacht: Als ik nu nog niet verlicht ben, dan word ik het nooit meer. Hij keerde terug op aarde en ging weer vrijen, dansen, lachen, zingen, feesten en... verlicht zijn.  Verlichting kan nu zoveel sneller en makkelijker in spijkerbroek en driedelig pak, in de file, in de kroeg, op je werk. En met hippe schoenen. Verlichting is je oorspronkelijke natuur en het is zelfs moeilijker om niet verlicht te zijn dan het wél te zijn. 
 
21:30 Nataraj Party:  Dj's Shanto + Iradi
Nederlands leukste blote-voeten-feest! Ooit  begonnen in achterafzaaltjes als leuk alternatief dansavondje verovert Nataraj anno 2016 de harten van heel blote-voeten-dansend Nederland.
 
Wat wil je met zo’n feest waar de onschuld van af spat en iedereen de hippie in zichzelf los kan laten. Je ziet dan ook werkelijk alle leeftijden, kleuren en gezindten extatisch met elkaar dansen op de vloer. Dansen op blote voeten blijkt niet alleen lekker en gezond te zijn maar nodigt ook uit om eens wat avontuurlijker te dansen dan 'linkervoet-rechtervoet’. 
 
De muziek? De dj’s draaien genre-overschrijdend met uiterst dansbare grooves uit alle windrichtingen.  
 
In de Foyer is een Nataraj Bazaar met leuke winkeltjes en lounge.