DDW Music special: Benjamin Francis Leftwich


+ Travis is a Tourist


DDW Music special: Benjamin Francis Leftwich

Voor de liefhebbers van Bon Iver en Damien Rice.

Het tweede studioalbum ‘After The Rain’ van deze Benjamin Francis Leftwich, gaat zorgen voor een dijk van een doorbraak, dat kan gewoon niet anders. Het verlies van zijn vader klinkt ongesluierd door op deze intens emotionele plaat en trekt je vanaf de eerste noot naar binnen. De ontzettend smaakvolle productie zet je kippenvel nog eens extra op scherp en het zou ronduit bizar zijn als liefhebbers van Damien Rice, Bon Iver, maar ook Fink en Sufjan Stevens niet heel snel voor de bijl gaan voor deze jonge folky.

Dompel je onder in de bitterzoete prachtsongs van Benjamin Francis Leftwich, wat wil je nog meer aan het einde van oktober?

Deze show is i.s.m. met Muziekgebouw Eindhoven.

De show van Benjamin Francis Leftwich is een DDW Music special. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Maar na het succesvolle debuut van vorig jaar voegt DDW Music daar dit jaar ook weer tientallen experimentele, vernieuwende en spannende artiesten aan toe! 

Met een DDW polsbandje (online: €17,50) krijg je gratis toegang tot circa 60 concerten verspreid over 12 locaties. Naast deze intieme concerten vinden er in de Effenaar en het Muziekgebouw onder de noemer DDW Music Specials grotere concerten plaats. Met een DDW ticket/polsbandje kun je tickets aanschaffen met €5,- korting. Voor deze kortingstickets geldt op = op en je krijgt alleen entree op vertoon van het DDW polsbandje. Voor meer informatie over DDW Music en de complete line-up surf je naar ddw.nl/music.