Zondag bij ons?


Charl Delemarre + Iris Penning


Zondag bij ons?

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Programma:
Deze editie heeft Iris maar één gast uitenodigd. Maar wel niemand minder dan Charl Delemarre. Ook zal Iris zelf een setje spelen.
 
Charl Delemarre
Charl Delemarre is naast een wereldreiziger ook zanger en songwriter. Vier jaar geleden reisde hij per motor van Zuid India naar de Himalaya’s en leerde zichzelf daar gitaar spelen. In 2014 won hij de Grote Prijs van Nederland, bracht zijn EP ‘De Bekentenis’ uit met daarop de single ‘Zonder Jou’, en was dit jaar al vier keer te zien bij DWDD. De uit Milsbeek afkomstige muzikant maakt muziek recht uit het hart en uit het leven gegrepen.
 
Iris Penning
Iris heet je welkom in haar hersenkroeg waar poëtische pop rijkelijk uit de tap vloeit. Het is er meestal een vrolijke boel, soms ook een beetje duister. Maar de nadruk ligt altijd op de stroom van woorden. Of ze misschien meer een dichter dan muzikant is? Jij mag het zeggen.