Zondag bij ons?


Zomerse zondagen in de Effenaar tuin, wekelijks in juli en augustus


Zondag bij ons?

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Programma:
Aidan heeft voor deze zondag zijn vrienden Jorn ten Ham en Martijn Kuijten uitgenodigd 
 
Jorn ten Ham
Of er ook ham is bij de BBQ? Zeker weten; en goeie ook! Want Jorn ten Ham zorgt voor de vette muzikale saus. Op 12-jarige leeftijd ontdekte hij de magie van muziek en nu polijst hij zijn stembanden aan de Herman Brood Academy. Vorig jaar juli kwam zijn eerste single ‘Song for the Poor’ uit met op de B-kant ‘You Never Stay’. Waarschijnlijk blijft iedereen nog lang plakken na zijn laatste noot.


Martijn Kuijten (Op Zoek Naar Johan)
Sinds een jaar of vijf schrijft en zingt Martijn in het Nederlands; omdat het zijn moedertaal is en omdat z’n ma dan ook verstaat wat hij zingt. Vandaag is hij even niet Op zoek naar Johan, maar schuift hij aan voor een biertje en om liedjes te zingen over liefde en eenzaamheid. En misschien ook wel over de bieb in Gemert.