Zondag bij ons? met Stijn Charpentier + Thomas Pieters


Zomerse zondagen in de Effenaar tuin, wekelijks in juli en augustus


Zondag bij ons? met Stijn Charpentier + Thomas Pieters

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Programma:
De eerste editie waar Iris Penning de gasten heeft uitgenodigd, met vandaag Stijn Charpentier en Thomas Pieters. 
 
Stijn Charpentier
Stijn Charpentier, ‘Che’ voor vrienden, een zanger met een akoestische gitaar en roots in de rebellie van hip hop. Tegenwoordig vult hij zijn wraps met vlees van de barbecue en verpakt hij zijn teksten in gitaarliedjes waarin hij vertelt wat hij ziet, zoekt en vindt. Soms is het rustig, vaak energiek, met invloeden uit allerlei muziekstromingen. Maar het zijn de verhalen die voor de smaak zorgen. 
 
Thomas Pieters
Lekker eten in de tuin met vrienden, een koud biertje of een glas wijn en …? Ja, nostalgische liedjes met een knipoog! Wie kun je daar beter voor uitnodigen dan de geboren Helmonder Thomas Pieters, die eerst de harten van alle kassameisjes van Nederland veroverde en daarna de rest? Dat dacht Iris dus ook.