Zondag bij ons? met Jeroen Kant en Andre van den Boogaart


Zomerse zondagen in de Effenaar tuin, wekelijks in juli en augustus


Zondag bij ons? met Jeroen Kant en Andre van den Boogaart

Zomerse zondagen in de Effenaar tuin met BBQ, fijne muziek en lekkere drankjes!

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 
 
Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 
 
Dus...
' Zondag bij ons?'
 
Voor deze editie zijn Jeroen Kant en Andre van den Boogaart uitgenodigd door Aidan. 
 
Jeroen Kant
Jeroen Kant is een authentieke en eigenzinnige liedjesschrijver, rauw en organisch als een goedgekruide steak van de barbecue. Hij giet zijn teksten over spijt, gemiste kansen en de gulzigheid van de moderne mens naar steeds meer, in een sausje van traditionele blues, country en bluegrass. 

André van den Boogaart
Deze Tilburger is voor d'n duvel niet bang en dat hoorde je al op zijn plaat ‘Rauwe Rand’. Verwacht van hem geen zoetsappige liedjes; wel een bloemlezing over melancholie, bier, kroegtijgerij, de duivel en spijt. Zijn stijl is de gepeperde en openhartige barbecueblues.