Sandra van Nieuwland


+ Nicole Bus


Sandra van Nieuwland

Clubtour van Sandra van Nieuwland met gloednieuw werk.

Na de storm kwam de stilte. Sandra van Nieuwland nam haar tijd in de luwte om te schrijven aan nieuwe liedjes. Inmiddels is haar album ‘Breaking New Grounds’ en de net verschenen single 'Indian Summer' uit. Dus is het tijd voor een nieuwe wervelwind langs de vaderlandse popzalen. Oh, en dan is er ook nog 'even' een Benelux-tour met niemand minder dan Bryan Ferry!

Sandra koos voor een frisse wind. Ze probeerde bij het schrijven haar perfectionisme zo veel mogelijk los te laten, werkte volop samen met verschillende producers en componisten en ze koos voor een nieuw platenlabel. Ja, de oplettende lezer heeft ook al door dat er is nagedacht over de albumtitel. Op deze nieuwe plaat laat Sandra van Nieuwland de luisteraar heel dichtbij komen. Maar een echte breaking new experience wordt het pas hier, bij ons, in de kleine zaal.

Nicole Bus
Nicole Bus bracht dit jaar de EP ‘Nederlandse Bodem’ uit bij TopNotch. Het is het eerste Nederlandstalige album van de zangeres die in 2010 de Grote Prijs van Nederland won en door de jury werd geprezen om haar overdonderende positieve en opvallend krachtige podiumuitstraling. 

Sandra van Nieuwland - Breaking New Ground
Nicole Bus - Zonnestralen (Nederlandse Bodem is uit!)