Mozes And The Firstborn


Homecoming Show


+ Robbing Millions


Mozes And The Firstborn

Eindhovense rockers sluiten tour af in thuisbasis met nieuw album 'Great Pile of Nothing'.

Mozes and the Firstborn, ze splijten misschien geen zeeën, maar ze rocken wel de lichtstad aan gort vanavond. Moeten we deze mannen nog voorstellen aan Eindhoven? Nee toch? Dat ze skills hebben weet iedereen. Maar er is wel vettig nieuws te melden over Mozes. Ze komen namelijk niet alleen terug naar de Effenaar met een knallende 'Homecoming Show', ze hebben na de release van hun Power Ranger EP eerder dit jaar, ook een gloedjenieuw tweede album opgenomen; ‘Great Pile of Nothing’ verschijnt op 2 september. Nieuwe songs in overvloed dus.

De plaat staat vol met tracks die wat minder garage of poppy zijn dan je gewend bent. Na meer dan 500 shows en tours in binnen- en buitenland groeit er stiekem namelijk steeds meer alternatieve 90’s highschoolrock in hun heilige tuin. En Mozes kriebel, dat klinkt lekker! Sophisticated? Maybe a little.

Robbing Millions
Robby Williams? Nee nee. Waarom is deze band in hemelsnaam nog onder de radar? De zonnige psych pop van Robbing Millions uit de hoofdstad van Europa -Brussel mensen- is briljant. Met een lome Tame Impala feel huppelen ze door hun zelfgecreëerde savanne waar het gras het hele jaar groen is. Luister naar hun zelf getitelde debuut en huppel heerlijk mee.