Desert Mountain Tribe + Bombay


Desert Mountain Tribe + Bombay

Spannende double-bill met psych rock en garage sounds.

 
Desert Mountain Tribe 
Het avontuur en de spanning die Desert Mountain Tribe opwekt met dwingende krautbeats en expressief jamgeweld plaatst hen in het midden van het brede psychrockspectrum, tussen grootheden als Tame Impala aan de ene kant en het duistere en experimentele van Gnod aan de andere kant. Vorig jaar maakte het Londense trio al een geestverruimende indruk op o.a. Eindhoven Psych Lab. Vanavond nemen ze je mee op een odyssee met songs van hun debuutalbum “Either That Or The Moon”.
 
Bombay
Na twee jaar rusteloos experimenteren met lo-fi equipment werd het tijd voor een muzikale transformatie. Met een nieuwe drummer en een langverwachte tweede LP 'Show Your Teeth' laat Bombay nu weer zijn tanden zien. Verwacht een explosieve live show van het Amsterdamse trio, dat nog nazindert van een heftige festivalzomer. 
 
De show van Desert Mountain Tribe en Bombay is onderdeel van Lichting
Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.
 
Heb jij zelf een toffe actontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!