Sleepers' Reign


+ capcap… cap


Sleepers' Reign

Speelse indiepop liedjes met inventieve details en geluidjes

‘King Into Delight ’ heet het verse album van Sleepers’ Reign en staat vol heerlijke popsongs van grote klasse. In 2012 braken de jonge Vlamingen door toen ze de publieksprijs in de wacht sleepten tijdens de befaamde Humo’s Rock Rally. Sindsdien bleven de mannen in alle rust schaven aan hun songs tot ze die rijp genoeg vonden voor dit debuutalbum.

Sleepers’ Reign liet zich adviseren door de New Yorkse producer Justin Gerrish, die eerder al werkte met bands als Vampire Weekend, Weezer en The Strokes. Het resultaat van het harde werken zijn speelse indiepopliedjes over de magie van het alledaagse, vol inventieve details en geluidjes. De muzikale definitie van het pure genieten.

capcap… cap
Het Eindhovense capcap… cap laat je alvast uit je plaat gaan op werk van hun debuutalbum ‘Sonder’ dat in oktober uitkomt. Het vijftal combineert new wave, postrock en triphop in uitgesponnen composities met synthesizers, stuwende drums, repetitieve gitaren en gelaagde zangpartijen. 

 

 

De show van Sleepers’ Reign is onderdeel van Lichting.
Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven.

Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole.

Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Hier vind je een overzicht van alle Lichting shows

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.