Effenaar 't Wasven


Henhouse Prowlers + James Hunnicutt + Philip Bradatsch


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Klik hier voor het tijdschema van Effenaar 't Wasven. 
 
Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek en lekker eten en drinken. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop,  Effenaar ’t Wasven.

Henhouse Prowlers (usa)
Het uit Chicago afkomstige Henhouse Prowlers schildert met banjo, fiddle, akoestische gitaar en staande bas levendige muzikale schilderijen over het Amerikaanse Zuiden. Met de beheersing van hun instrumenten en harmonische zang wikkelen ze het publiek in een deken van bluegrass. Ze touren al jaren over de aardbol, van Noord Afrika tot Rusland en van Europa tot het Midden Oosten, om hun muzikale passie met de wereld te delen. Optredens in eigen land mengen ze met het geven van muzieklessen op scholen in de omgeving. En vandaag kun jij gewoon gratis een uitvoering van de bovenmeesters van de bluegrass bijwonen.
 

James Hunnicutt (usa)
Tattoo’s, T-shirt van een metalband, lang haar, truckers cap; je zou bijna denken dat James Hunnicutt zijn vrachtwagen met oplegger geparkeerd heeft aan de rand van ‘t Wasven voor een sanitaire stop. Tot hij, vergezeld van zijn gitaar, het podium betreedt. Hij zal je positief verrassen met zijn songs over de liefde en de onvermijdelijke pijn die daarbij schijnt te horen. Met zijn heldere stemgeluid en strakke gitaarspel versmelt deze singer-songwriter-trucker met de idyllische omgeving, precies zoals Effenaar ’t Wasven bedoeld is.

Philip Bradatsch (ger)
Met veel gevoel voor spanning in eenvoudige, rauwe liedjes bezingt Philip Bradatsch het leven zoals het is: verschrikkelijk, mooi, treurig en betoverend. Deze multi-instrumentalistische Duitse cowboy brengt alleen zijn houten vriend met de zes gevoelige snaren mee om de puurheid van het leven te benadrukken. Een drankje, een hapje en een zomerzonnetje erbij. Zo zou elke zondag moeten zijn.

Klik hier voor een link naar 't Wasven op Google Maps.