Zuco 103


+ support


Zuco 103

Een dampend feestje vol Braziliaanse klanken, jazz, bossanova en Afrobeat.

De release van het nieuwe album ‘Etnic Chic’ brengt Zuco 103 na 8 jaar weer terug naar de Effenaar. Nadat dit swingende gezelschap, onder leiding van de van origine Braziliaanse zangeres Lílian Vieira, hun vijfde volwaardige studioalbum 'After the Carnaval' had uitgebracht, bleef het een paar jaar stil. Met het verschijnen van de EP 'Apocalypso' in 2015 bracht Zuco 103 weer hun warme klanken op de planken. En nu is er dus het nieuwe album met hun bekende dampende Braziliaanse sound gemixt met jazz, bossanova, dub en Afrobeat.
 
Zuco 103 wordt ook wel de uitvinder van 'brasilectro' genoemd. De band tourde over de hele wereld en stond in het verleden op grote festivals als North Sea Jazz, Bumbershoot Seattle en Rock Werchter. Nu zijn ze dus eindelijk weer terug in onze kleine zaal waar je ongetwijfeld een heet swingend feestje te wachten staat!

Nadia
Jazz-zangeres Nadia groeide op in Barcelona waar ze haar bijzondere stem perfectioneerde. Haar muziek is beïnvloed door hiphop, Braziliaanse en Afrikaanse klanken en dat betekent live zowel feest als een warme melancholie. En dat is wel zo fijn in de herfst.