All Them Witches


+ Yama + EINDHOVEN ROCKCITY DJ-TEAM


All Them Witches

Voor liefhebbers van QOTSA, Wolfmother en heavy blues.

Met een mix van psychedelica en stoner woestijnvibes, blues en een portie southern rock trekken ze je langzaam mee in een zware, bedwelmende en hypnotiserende reis. Het uit Nashville afkomstige All Them Witches verkent alle uithoeken van de rootsmuziek en voorziet die met moddervette gitaren, donkere rollende bassen en rauw meppende drums van een geheel eigen sound. Queens Of The Stone Age meets Black Sabbath meets Wolfmother meets Lynyrd Skynyrd.
 
All Them Witches staat in de undergroud scene bekend om hun liveshows met veel jams en improvisatie. Geen twee shows zijn hetzelfde. En sinds hun album releases van ‘Our Mother Electricity’ en ‘Lightning At The Door’ hebben ze een flinke achterban opgebouwd. In oktober verscheen hun derde album ‘Dying Surfer Meets His Maker’. Na een indrukwekkend concert afgelopen voorjaar komt All Them Witches nu naar de Effenaar voor hun tweede NL-show. 
 
Yama
De stonermannen van Yama brengen met heavy riffs en een vleugje doom je hoofd in een instant bang-modus. In november vorig jaar vertrok hun drummer definitief naar het Front (Cairo Liberation Front). Het duurde niet lang voordat een nieuwe ritmebeuker was gevonden. Yama buldert weer als vanouds.