Matthew And The Atlas


+ Potman Jr.


Matthew And The Atlas

Soulvolle folk met een poprandje Matthew And The Atlas

Matthew And The Atlas is het geesteskind van singer-songwriter Matthew Hegarty. De multi-instrumentalist, gezegend met een zware, doorleefde stem, tilt met ‘Elijah’ al een tip van de sluier op van zijn opnamesessies in Nashville. Het is een verleidelijk voorproefje van zijn nieuwe album Temple, dat op 22 april uitkomt.

Nadat hij met Other Rivers zijn grenzen verlegde naar synth-geladen muzikale gronden, is Hegarty met zijn nieuwe plaat weer teruggekeerd naar zijn klassieke folk roots. Zijn teksten zijn een zuivere expressie van alledaagse emoties waar iedereen zich in kan herkennen. Matthew And The Atlas zal je vanavond met gemak meezuigen in de intieme en soms melancholische sfeer van hun nieuwe muzikale pareltjes.

Potman Jr.
Deze man uit Hengelo weet hoe hij teksten schrijft die binnenkomen. 3voor12 zegt dit over Potman Jr. "Hij heeft de beschikking over een uniek stemgeluid: diep, donker en bovenal hartverscheurend mooi” en laat dat live nou nóg beter tot zijn recht komen. 

 

De show van Matthew And The Atlas is onderdeel van Lichting.
Lichting is de nieuwe programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven.

Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole.

Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Heb jij zelf een toffe actontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? 

App dan Lichting naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Hier vind je een overzicht van alle Lichting shows

 

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.