Koningsnacht


met Kraak & Smaak (sound system) + Silent Disco + Kuenta i Tambu + Cairo Liberation Front + Tienson (Jungle By Night Soundsystem)


Koningsnacht

Koningsnacht, de pre-party van de dag waar je elk jaar naar uitkijkt. Zeg nou zelf, jij werkt toch ook liever de hele nacht aan je dansmoves dan aan je koekhap- en spijkerpoeptechnieken? Dus wij roepen: Koningsnacht! Gewoon feesten to the Max, omdat Prins Pils het wil. Leve de koning!

Grote zaal: Willie’s Choice
Dat Willie meer kan dan zwaaien naar het volk wil hij weten ook. Hij wil niet alleen zijn stempel drukken op postzegels met zijn eigen hoofd erop. Hij heeft ook bezegeld wie er in de grote zaal staat vanavond: Kraak & Smaak (sound system)! Je moet toch toegeven, onze Willie heeft niet alleen een goede smaak voor vrouwen! Om voor aanvang van K&S de scharnierende delen van je onderstel op temperatuur te houden zal DJ Tommy Largo een warme housedouche over de zaal uitstorten. 

Kleine zaal: Maxima Tropicana
In de kleine zaal ga je Maximaal! Hier gaat je bloed als Argentijnse salsasaus door je lichaam stromen. De Afro Caribbean electro house van Kuenta i Tambu laat je swingen als Maradonna in zijn beste dagen. Op de electro-chabi van Cairo Liberation Front dans je revolutionair als Che Guevara. En Tienson (Jungle By Night Soundsystem) zorgt voor een dancefestijn waar Eva Peron voor uit haar graf zou willen komen. Oftewel, een vet feestje doordrenkt met de fijnste ritmes en klanken uit de wereldmuziek. En jou uitzinnige zweet natuurlijk.

Foyer: Rock & House met Bernard & Claus
De silent disco wordt alles behalve een dooie boel in de foyer! Met een voorraad dikke house- en vette rockplaten in de kist draaien de hoogheden ze nog eens om, en om. Compleet uit je urn gaan op alles, van de diepste house tot de vetste rock. Je gaat Bern-hard zonder Claus-trofobisch te worden. Dj's: Al-Di Loca's + DJ Fat Jesus + Hank Long b2b Ramb b2b Pluk van de Partyflat