The Big Fat Music Quiz


Number 42 & Effenaar presenteren


The Big Fat Music Quiz

Question: what's the name of the coolest music quiz in town? The Big Fat Music Quiz!

Het is een traditie geworden; het enige echte ja-ik-weet-alles-van-muziek-spektakel, The Big Fat Music Quiz! Voor de derde keer slaan de Effenaar en Number 42 de handen ineen voor een spetterende avond quizzen met vragen over muziek in al haar verschijningsvormen, ondersteund door audiofragmenten, videoclips en uiteraard live muziek! We geven je alvast een tip: deze Big Fat Music Quiz is tijdens het Paasweekend, dus verwacht ook vragen over eieren in de muziek en romantische teksten over paashazen.

En verder verwacht je natuurlijk weer vragen over werkelijk alle muziekstijlen, zo divers als de programmering van de Effenaar zelf. Een muzikale wereldreis dus! Van David Bowie tot David Guetta, van The Sex Pistols tot The Weekend en van Radiohead tot Robbie Williams. De eerste editie van deze onvergetelijke avond leverde een Guiness World Record voor de grootste muziekquiz op!

Tickets worden per tafel verkocht. Deelname kost €50,- per team van max. 5 personen. De hele avond zal in het Engels gepresenteerd worden, om zoveel mogelijk mensen aan te spreken: dat betekent dan ook géén Nederpop, maar een beetje Europop mag uiteraard niet ontbreken!

Winnaars gaan naar huis met prachtige muzikale prijzen en natuurlijk eeuwige roem.