Houdoe Heibel!


The Clean Son + Beumer + Hank Long + Akemio Grey + Kobuz + Spektral + Vypro + Jens Rasmussen + Camiel Janssen


Houdoe Heibel!

Feesten alsof het de laatste keer is! Want dat is het ook!

Je weet het: goed werk heeft tijd nodig!  Je hebt er even op moeten wachten, maar vanavond is het weer tijd voor Heibel! En na vier jaar is dat ook nog eens de allerlaatste. Je mag een traantje wegpinken. Maar er moet vooral gefeest worden. Feest alsof het de laatste keer is! Want dat is het ook. Met een extra vette line-up van DJ’s die we stuk voor stuk dankbaar zijn voor al die bloed-heibel-mooie jaren.

The Clean Son
Deze gast weet precies welke tunes de zaaltjes slopen. Hoe hij dat voor elkaar krijgt? Gewoon, door vijf dagen per week uit te gaan. Vanavond gaat hij weer vol gas verder; speciaal voor jou!

Beumer
De  voorliefde voor rollende beats en heerlijke housetunes met uitstapjes naar italo, funk en discoklappers. Dat is Beumer bij uitstek. Armpjes in de lucht en the beat goes boem, beum, beumer!

Hank Long
Geen laatste feestje zonder de godfather van Heibel. Nog één keer tapt hij het lekkerste uit de electro-, techno- en acidvaatjes. Want als er muziek inzit, dan kan house-opa Hank het draaien. Zeker weten dat er geen voetjes stil blijven staan.

Akemio Grey
Akemio Grey, DJ zonder grenzen. Deze beatsdokter draait alles van trage disco, acid en electro tot happy hardcore en wat daar maar tussen past.

Kobuz & Spektral
Je hebt vast al eens eerder een set van de heren meegemaakt tijdens Heibel. Stilstaan is absoluut verboden op de hete deephouse en tech-house van dit collectief. Huiskamers, bouwketen of popzalen, waar deze gasten draaien ontploft de tent.

VYPRO
Deze deephouse-DJ liet onlangs nog de crowd op Rock The Wharehouse uit zijn pannetje gaan. Vypro zorgt ervoor dat ook bij jullie de deksel eraf gaat!

Jens Rasmussen
Deze Deen is geen onbekende achter de knoppen bij Heibel. Als student aan de Design Academy  maakte hij de dansvloer al ønveilig. Een Scandinavische draaikunst-relaxatie-oscillator!

Camiel Janssen
Zit hij op een racefiets? Neeee! Speelt hij op een cello? Neeee! Hij gaat met zijn dikke set het zweet uit jullie okseltjes draaien! Yeahhh!

VJ Comsole
Wouter van Vugt neemt het principe van eigen visuals wel erg serieus, want al zijn visuals zijn met de hand getekend. Vet! 

Stond eerder in