Uitverkocht

Peter Pan Speedrock: Houdoe en Bedankt! (EXTRA SHOW)


+ Banane Metalik + Electric Eel Shock


Peter Pan Speedrock: Houdoe en Bedankt! (EXTRA SHOW)

Eindhoven Rockcity helden nemen na 20 jaar afscheid in de Effenaar met een big bang!

“It was loud, mean, fast & dirty”, dat zullen de drie mannen van Peter Pan Speedrock zelf als geen ander kunnen beamen. Net zomin als het feit dat het trio stopt op hun hoogtepunt. Vanavond knallen ze voor de op een na laatste keer snoeihard alle speedrockkrakers de zaal in. 

Peter Pan Speedrock 1996-2016
De afscheidsshow markeert an end of an era. Want Peter Pan Speedrock is meer dan slechts een rockband. Het is een sonische natuurkracht die het gebrek aan aardbevingen en orkanen in Nederland ruimschoots compenseert. In 1996 opgericht, speelde pletwals Peter Pan Speedrock werkelijk elke stad, vlek, dorp en gehucht in Nederland plat. Maar ook buiten de eigen landsgrenzen toerde dit driekoppige rockmonster nonstop door heel Europa, Noord-Amerika & Canada, Australië en Japan.

Twintig jaar Peter Pan Speedrock betekent een omvangrijk oeuvre; vijftien edities van hun eigen festivals (vijf keer Koningsdagfestival Klok Rock Orange en tien maal Speedfest); Premium Speedrock Heavy Lager bier; alle shows bij elkaar opgeteld ruim een miljoen bezoekers; honderdduizenden kilometers en vooral ontelbaar veel avonturen.

Peter, Bart en Bartmann laten hun waanzinnig mooie achtbaanrit in de loop van 2016 na de allerlaatste looping in de Effenaar met een big bang tot stilstand komen…  En de Effenaar is meer dan vereerd om hiervan deel uit te mogen maken.

Banane Metalik
Bloed, terror, horror, seks en heavy muziek, dat zijn de ingrediënten voor de psychobilly van Banane Metalik. Dit Franse vijftal noemt hun mix van horror en rock ’n roll liever gore ’n roll. Maak je klaar voor een vette show met veel ranzigheid en muzikale razernij.

Electric Eel Shock
Een sok om een vlezige drumstok, donkere en fuzzy stoner-riffs gemixt met klassieke rock, Engelse songteksten met een onvervalst Japans accent en fantastische, intense live shows. Dat is kort samengevat 21 jaar Electric Eel Shock.

Peter Pan Speedrock - Crank Up The Everything (Official Music Video)
Banane Metalik - Pussycat [HD]
LOVIN' YOU - Electric Eel Shock (EES) feat Joleen Grunberg